18
Mayıs
2024
Cumartesi
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kask takmadı canından oldu

Eminönü Sahil Yolu'nda, motosikletle kaza yapan genç, kask takmadığı için hayatını kaybetti. Başını yol kenarındaki duvara çarparak ölen gencin alkollü olduğu öne sürüldü.

Kaza saat 04.00 sıralarında Sahil Kennedy Caddesi'nin Gülhane mevkiinde meydana geldi. Arkadaşıyla eğlendikten sonra 34 VL 8524 plakalı Kawasaki marka motosikleti ile Yeşilköy'deki evine giden Süleyman Şadi Baştanır, deniz feneri önünde motosikletin kontrolünü kaybetti.

Savrulan motosiklet bariyerlere çarptı. Bu sırada motosikletin üzerinden fırlayan Baştanır, başını yol kenarındaki duvara çarptı. Başından ağır darbe alan Baştanır, olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklet, yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra durabildi. Umre organizatörlüğü yaptığı öğrenilen Baştanır'ın arkadaşı Mustafa Meral ile Taksim'de eğlendiği ve Yeşilköy'deki evine gittiği öğrenildi.

Olay sonrasında Mustafa Meral büyük üzüntü yaşarken, ceset, savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2005 Pazartesi 13:50:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?