23
Mayıs
2024
Perşembe
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Liverpool taraftarı kapkaç kurbanı

Şampiyonlar Ligi final maçı için İstanbul’a gelen bir İngiliz taraftar, Sultanahmet’te kapkaça uğradı. İngiliz taraftarın cep telefonu ve fotoğraf makinasını çalan kapkaççılar, ara sokaklara girerek izlerini kaybettirdi.

Milan-Liverpool maçı için İstanbul’a gelen İngiliz Roger Williams (43), arkadaşlarıyla birlikte Sultanahmet’te gezintiye çıktı. Bu sırada taraftar grubunun yanına yaklaşan 4 Türk’ten 1’i, Williams’ın üst cebinde bulunan cep telefonu ile kemerine asılı olan fotoğraf makinasını çaldı. Kapkaççı daha sonra arkadaşlarıyla birlikte koşarak bölgeden uzaklaştı. Vatandaşların bir süre kovaladığı kapkaççılar, ara sokaklara girerek izlerini kaybettirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olay yerinde Roger Williams’ın ifadesini aldı. 4 kişinin yanlarına yaklaştığını belirten Roger Williams, "Maç için İstanbul’a geldim. Arkadaşlarımla geziyordum. Bize yaklaşan şahıslardan biri cep telefonum ve fotoğraf makinamı aldı ve kaçtı" dedi. Williams, ifadesi alınmak üzere polis aracına bindirilerek karakola götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2005 Salı 15:44:04
Güncelleme :24 Mayıs 2005 Salı 15:45:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?