18
Mayıs
2024
Cumartesi
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Polisten kaçan alkolü gençler kaza yaptılar

Olay, Sarayburnu Sahil Kenedy Bulvarı’nda saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İsimleri açıklanmayan iki genç, Aksaray’da bir gece kulübünde alkol alıp eğlendikten sonra Taksim’e gitmek için yola çıktı. Bu sırada Aksaray’da asayiş uygulaması yapan polis, gençlere "dur" ihtarında bulundu. Polisin ihtarına aldırmayan ve henüz kime ait olduğu açıklanmayan 34 AV 8824 plakalı "Mini Cooper" marka otomobille kaçmaya başlayan gençler, Sarayburnu’nda paniğe girerek yol ortasındaki refüje çarptı. Hurdaya dönen araçtan şans eseri yara almadan kurtulan gençler, polis tarafından yaka paça gözaltına alınırken, lüks araç bir anda alev alarak yanmaya başladı.

Alkollü ve ehliyetsiz oldukları gerekçesi ile polisten kaçan şahıslar ekip otosuna bindirilirken, motor kısmından alev alan araç, o sırada yoldan geçen bir su tankerinden sıkılan su ve köpükle daha fazla yanmadan söndürüldü. İki genç, ekip otosuna bindirilerek sorgulanmak üzere Eminönü İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Sirkeci Polis Merkezi’ne sevk edildi.
Ehliyetsiz ve alkollü şekilde direksiyon başına geçerek polisi peşine takan gençlerin polisteki sorgusu devam ederken, kullandıkları aracın sahibine ulaşılmaya çalışılıyor. 

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2004 Pazar 11:19:04
Güncelleme :4 Ekim 2004 Pazartesi 11:56:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?