23
Mayıs
2024
Perşembe
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Yalçıntaş'tan Başkan Er'e ziyaret

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, küçük atölyeler dışındaki imalathanelerin organize sanayi sitelerine taşınması konusunda destek istedi.

Eminönü Belediyesi’ndeki görüşmede İTO’nun çiçeği burnunda başkanı Murat Yalçıntaş, Eminönü İlçesi’ni İstanbul’un en büyük ticaret merkezi olarak kabul ettiklerini belirterek, "Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Bölgedeki imalathanelerin sanayi bölgelerine taşınmasına öncülük ediyorsunuz. İşportacıları kaldırdınız ve tarihi yarımadayı turizm, ticaret ve yaşam bölgesi yapmak için çalışmalarınızı yürütüyorsunuz. Bunların hepsini yakından takip ediyoruz. Biz de İstanbul Ticaret Odası olarak yapacağınız tüm çalışmalarda ve hazırlayacağınız yeni projelerde sizlere her zaman yardıma hazırız" diye konuştu.

Dünyanın en büyük ticaret odalarından olan İstanbul Ticaret Odası Başkanı’nın desteklerini her zaman yanlarında görmek istediklerini ifade eden Başkan Er, "Eminönü, İstanbul’un başkenti ve ticaretin merkezi. Biz bu bölgeyi kurtarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2005 yılının sonuna kadar da imalathaneleri bölgeden kaldırarak sanayi bölgelerine taşıyacağız" dedi.

İmalathanelerin bölgeden taşınmasından sonra KOSGEB ile birlikte yeni ticaret alanları oluşturulması için çalışma başlatacaklarını söyleyen Başkan Er, İstanbul Ticaret Odası’nın da bu süreçte projeye katılmasını istedi. İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş da, Eminönü için yapılacak her projede İTO olarak her zaman hazır olduklarının altını çizdi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2005 Salı 15:42:44
Güncelleme :5 Nisan 2005 Salı 15:47:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?