22
Mayıs
2024
Çarşamba
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Zabıtadan otellere denetim

Eminönü Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, ilçe genelinde genel bir denetim yaptı. Denetimlerde kaçak çalışan pansiyonlar, fuhuş yaptığı iddia edilen oteller ve ruhsatsız işyerleri denetlenerek, uygunsuz olarak çalışanlara ceza yağdırıldı.

Eminönü Belediyesi’nin önünde buluşan zabıta ekipleri, polis desteğinde genel bir denetlemeye çıktı. Laleli ve Aksaray’da faaliyet gösteren pansiyon, otel, restoran ve eğlence yerlerine giren zabıta ekipleri, işyerleri ruhsatlarını denetleyerek, kurallara uygun çalışıp çalışmadıklarını kontrol etti.

Denetimlerde, bazı eğlence yerlerinde izinsiz personel çalıştırıldığı, bazı otel ve pansiyonlarda da fuhuş yapıldığı belirlendi. Gözaltına alınan bazı şahıslar, basın mensuplarına tepki gösterdi. Denetimlerde 20 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er’in de katıldığı denetlemelerde, polis, fuhuş yaptığı ve yaptırdığı iddia edilen bazı kişileri gözaltına alırken, zabıta ekipleri de uygunsuz çalışan işyerlerine çeşitli cezalar uyguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2005 Perşembe 12:05:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?