31
Mayıs
2024
Cuma
ESENLER - İSTANBUL

Çileden çıkartan yangın!

Esenler'de 5 katlı bir binanın 2. katında meydana gelen yangında 6 kişi dumandan zehirlenerek, hastaneye kaldırıldı. Olay yerine az sayıda ambulansın gelmesiyse vatandaşları çileden çıkardı. Sokak içinde toplanan çevre sakinleri, hem itfaiyeye hem de sağlık ekiplerine tepki göstererek, dumandan zehirlenen şahısların bir an önce hastaneye götürülmesini istedi.


Edinilen bilgiye göre olay saat 00.30 sıralarında, Turgutreis Mahallesi, 406 Sokak içerisinde bulunan 5 katlı bir binanın 2. katında meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına ilk olarak Bağcılar İtfaiyesi ekipleri müdahale ederken, vatandaşların çabasıyla binadan çıkarılan yaralılar için olay yerine gelen 1 ambulans yetersiz kaldı. Sokak içerisinde ambulanstan indirilen yaralılara ilk müdahale yapılırken, ambulansın içerisinde bekleyen vatandaşlar ise tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar, sinir krizi geçirdi. Uzun süre ambulans bekleyen anne, kucağına aldığı çocuğu ile sokak içerisinde ne yapacağını şaşırmış bir halde dolaşırken, gözyaşlarına hakim alamadı. Yaralıların bazıları özel araçlarla hastaneye kaldırıldı. Daha sonra takviye olarak gelen ambulanslar, diğer yaralıları çevre hastanelere götürdü.

Katrancı ailesinden Semih, Zöre, İrfan, Gülşen ve Semih ile Yonca isimli çocuklar, çevre hastanelerde tedavi altına alındı.
Öte yandan itfaiye ekipleri, uzun süren çalışmaların ardından yangını kontrol altına alarak, söndürdü.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 04:08:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
harun keskin IP: 85.96.3.xxx Tarih : 10.02.2008 18:00:30

yaa hemen bizim alt mahalleydiya tabıdıktı üzüldüm şimdi hhee ALLAH sabır versin...