18
Mayıs
2024
Cumartesi
ESENLER - İSTANBUL

Devlet Bakanı Akşit’ten Öcalan’a ziyaret

Esenler’de bir dizi temaslarda bulunan ve ilgililerden ilçenin problemleri hakkında bilgiler alan Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Güldal Akşit, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Öcalan ile de bir süre görüştü. Problemleri yerinde tespit etmeye çalıştığını kaydeden Akşit, “Yalnız bakan olarak değil bölge milletvekili olarak da Esenler’in her türlü meselesi ile ilgileniyorum. Aslında bu gecikmiş bir ziyaret. Bir türlü seçim bölgem olan Esenler’i ziyaret etme imkanı bulamamıştım. Esenler’in derdi benim derim” dedi.

Yapılan çalışmaları yerinde gördüğünü ve belediye çalışmalarını takdirle karşıladığını belirten Akşit, “Az imkanlarla güzel şeyler yapılmış. Belediye Başkanımız Mehmet Öcalan’ı tebrik ediyorum. Bundan sonra da aynı güzel çalışmaları sergileyeceğine inanıyorum. Her zaman kendilerine yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Öcalan da Güldal Akşit’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kendilerine teşekkür ediyoruz. Yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlattık kendilerine. Çeşitli konularda fikir alış-verişinde bulunduk. Bakanımız ve bölge milletvekilimiz ilçemize her zaman ilgi duyuyor. Bu ilgilerinin hep devam etmesini diliyorum” dedi.

Devlet Bakanı Güldal Akşit, İlçe Kaymakamı Sabahattin Yücel ve AKP İlçe Başkanı Yavuz Selim Tuncer’i de ziyaret ederek çeşitli konularda bilgi aldı.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2004 Perşembe 18:02:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?