19
Mayıs
2024
Pazar
ESENLER - İSTANBUL

DYP Adayı Ünal:Esenler'in ablası annesi olacağım

DYP'nin Esenler Belediye Başkan adayı Selma Özuslu Ünal, 'Bu yola başkoydum. Dönüş yok' diyerek her kesimden alacağı oylarla seçimi kazanacağını söyledi

Doğru Yol Partisi (DYP) Esenler Belediye Başkan adayı Selma Özuslu Ünal, 'Esenler'in ablası, annesi, hamisi olmak için bu yola başkoydum' dedi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dalı mezunu olan Selma Özuslu Ünal, kendini 'eğitimci' olarak tanımlıyor. 'Toplam Kalite Yönetimi ve Yönetici Kişilik Özellikleri' konusunda master yaptığını da belirten Özuslu Ünal, Küçükcekmece Belediyesi'nde Basın ve Halkla İlişkiler görevini yıllarca sürdürdüğünü, bu anlamda belediyeciliği yakından tanıma fırsatı bulduğunu anlattı.

Belediyeciliği iki yönde değerlendirdiğini belirten DYP adayı, 'Ben insana yatırım yapmak istiyorum. Bu nedenle insanı merkeze alan sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçireceğim. Kadını, genci, çocuğuyla birçok projeye imza atacağım' dedi.

Kadınların evde yaptıkları işleri değerlendirerek, onlara iş imkanı yaratmak istediğini söyleyen Özuslu Ünal 'Esenler'de oturan her kadının bir mesleği olacak. Meslek edindirme kursları açacağız. Ben buna 'Ev ekonomisine katkı projesi' diyorum. İster reçel yapsınlar, ister oya. Hepsinin emeği karşılık bulacak' diye konuştu.

akşam
Yayın Tarihi : 17 Mart 2004 Çarşamba 15:14:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?