18
Mayıs
2024
Cumartesi
ESENLER - İSTANBUL

Esenler Belediyesi yeni vizyon belirledi

Esenler Belediyesi, daha verimli ve daha aktif şekilde halka hizmet sunabilmek için yeni vizyon ve misyonunu belirledi. Paradigma Strateji Uzmanı Haluk Ünaldı tarafından belediyeyle yaklaşık 11 aydır başkan yardımcıları ve birim müdürlerine verilen seminerler dizisi sona erdi.

Seminerler sonunda, Haluk Ünaldı tarafından Belediye Başkanımız Mehmet Öcalan, Başkan Yardımcılarımız Nuri Öztürk, T. Uğur Tayfur, Mehmet Sirkeci, Tevfik Ünal ve Ahmet Temel ile birim müdürlerimize birer sertifika verdi. Haluk Ünaldı, sertifikalar ile birlikte seminerler sonunda ortaya çıkan belediyemizin yeni vizyon ve misyonunun yazıldığı bir levhayı da Belediye Başkanı Mehmet Öcalan’a verdi.

Büyükşehir Belediyesi Kasımpaşa Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemekli sertifika töreninde konuşan Haluk Ünaldı, Esenler Belediyesi çalışanları arasında saygı ve sevgiye dayalı güzel bir işbirliği gördüğünü belirterek, “Zaten var olan vizyon ve misyonunuza yeni bazı değerler kattık. Esenler Belediyesi’nin en kısa sürede tespit ettiğimiz bu vizyon ve misyonu yakalayacağına inanıyorum” dedi.

Öcalan da, Haluk Ünaldı tarafından verilen seminerlerin çok verimli geçtiğini belirtti ve, “Bütün belediye çalışanlarım adına kendisine teşekkür ediyorum. Belirlenen bu yeni vizyon ve misyona en kısa sürede ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Çünkü Esenler halkı hizmetlerin en iyisine layık. Hiçbir şekilde mazeret üretmeyeceğimizi ve hedefe ulaşmak için çalışacağımıza söz veriyoruz” şeklinde konuştu.


Belediyenin yeni vizyonu:Şehircilik problemlerini çözmüş, bugünü mutlu, yarını
umutlu, güleryüzlü, çağdaş bir ESENLER.

Misyonu: Halkımızın belediyecilik alanında müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, halka en iyi şekilde hizmet, yaşayanlara ve gelecek nesillere modern bir kent hazırlamak

Değerleri
- Adalet duygusu ile hareket ederiz.
- İş ahlakına önem verir, özverili ve ahenk içinde çalışırız.
- Dürüst ve güveniliriz.
- Kültürel değerlere bağlıyız.
- Değişime ve yeniliklere açığız.
- Hizmetlerimizde vatandaşın memnuniyeti önceliğimizdir.
- Emek ve başarıyı takdir ederiz.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2005 Çarşamba 13:16:04
Güncelleme :10 Temmuz 2005 Pazar 11:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?