20
Mayıs
2024
Pazertesi
ESENLER - İSTANBUL

İstanbul: Esenler'de taciz aile faciasına yol açtı

kaza, saat 02.00 sıralarında Atışalanı mevkiinde meydana geldi. Bir süre önce boşanan Aysel Gökçe’yi (38) rahatsız eden Celal adlı şahıs, akşam saatlerinde Gökçe’nin evine geldi.

Aysel Gökçe ağabeyini arayarak yardım istedi. Kısa sürede eve gelen Fevzi Gökçe, kardeşini rahatsız eden şahsın peşine düştü. Kovalamaca E-6 Karayolu’na kadar sürdü. Celal adlı şahıs Atışalanı Köprüsü altından yolun karşısına geçince, Fevzi Gökçe de arkasından gitti. Daha sonra yola fırlayan Aysel Gökçe’ye ise, yoldan geçen ve sürücüsünün henüz belirlenemeyen 34 GUM 44 plakalı Volkswagen marka araç çarptı.


Arkadan gelen 34 VE 0182 plakalı Volkswagen marka bir başka araç ise önünde seyreden kamyonete çarptı. Yoldan geçen araçların altında kalan Aysel Gökçe, parçalanarak feci şekilde can verdi. Araçlarda yaralanan şahıslar ise çevredeki hastanelere kaldırıldı.


Aysel Gökçe’nin olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Baygınlık geçiren kardeşine müdahale olay yerindeki ambulansta yapıldı.


Fevzi Gökçe ise önceki akşam şahsı karakola şikayet ettiklerini, ancak gereken yapılmadığı için bu olayın meydana geldiğini iddia etti.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha-istanbul
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2004 Perşembe 09:30:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?