23
Mayıs
2024
Perşembe
ESENLER - İSTANBUL

İstanbul Esenler: Acemi hırsız çatıdan düştü!

Esenler’de, bir eve hırsızlık amacıyla girmeye çalışan hırsız, ayağının kayması üzerine 5. kattan aşağı düştü.

Boynu ve bacakları kırılan hırsız, eve sahibinin polise haber vermesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Acemi hırsızın, sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olay, saat 04.00 sıralarında Fatih Mahallesi 5.Cadde üzerinde meydana geldi. Esenler’de, Seyit Ahmet Kavrar’ın evine hırsızlık amacıyla girmek isteyen Hüseyin Özbey (22), 6 katlı binanın giriş kapısındaki camı kırarak içeri girdi.

Merdivenlerden çatıya kadar çıkan hırsız, daha sonra teras katının balkonuna atladı. Teras katın camlarını zorlayan Özbey, camları açmayı başaramayınca, bu sefer 5. katın camlarını zorladı. Camı açmayı başaran hırsız, kendisini aşağı sarkıtarak içeri girmek istedi. Ancak tam içeri girmek üzereyken ayağı kayan Hüseyin Özbey, 5. kattan büyük bir hızla 2 bina arasındaki boşluğa düştü. Beton zemine çakılan hırsızın boynu ve bacakları kırıldı.

Beton zemine çakılarak ağır yaralan Hüseyin Özebey, bulunduğu yerden yardım istedi. Acılar içinde kıvranan Özbey’in yardımına ilk olarak evine girmek istediği Seyit Ahmet Kavrar ve komşuları koştu. Özbey’in hareket edemediği fark eden Kavrar, hemen olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede başka kimsenin olduğu araştırırken, sağlık ekipleri de Özbey’e ilk müdahaleyi yaptı. Boyun ve bacaklarında kırık tespit edilen şanssız hırsız, sağlık ekipleri tarafından sedye ile dikkatli bir şekilde aşağı indirildi. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında ambulansa bindirilen Özbey, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Özbey’in sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Olaydan sonra çevrede arama yapan polis ekipleri, daha sonra ev sahibi Seyit Ahmet Kavrar ile birlikte hırsızın girdiği çatıda incelemelerde bulundu. Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2003 Çarşamba 00:00:13
Güncelleme :13 Ocak 2004 Salı 14:14:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman kara IP: 85.101.4.xxx Tarih : 22.12.2010 14:15:47

iyiiii olmuşş allaahh cezasınıı versinn