27
Mayıs
2024
Pazertesi
ESENLER - İSTANBUL

Velilere önemli uyarı!

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Esenler’de da yaklaşık 90 bin ilköğretim ve lise öğrencisi yarıyıl tatiline çıktı. Yarıyıl tatilinin başlaması münasebetiyle Atışalanı İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törende konuşan Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, öğretmen, öğrenci ve velilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Törende, Atışalanı İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Aslan’ın konuşmasının ardından kürsüye İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Akbulut geldi. Konuşmasında velilere seslenen Akbulut, “Sokak ve internet cafe gibi çocuklarınıza zarar verebilecek her türlü olumsuzluklardan korumak sizlerin görevi. Yarıyıl tatili boyunca çocuklarınıza yakın olmanızı öneriyoruz. Kırık notları sebebiyle onları rencide edecek tutum ve davranışlardan uzak olmalısınız. Bu eksiklikleri beraberce konuşarak telafi yoluna gitmelisiniz” dedi.

İmkanı olan ailelerin çocuklarını tiyatro, sinemaya götürmelerini, sosyal ve kültürel etkinliklerle tanıştırmalarını isteyen Akbulut, “Öğretmenlerimize de yarıyıl tatilini güzel değerlendirerek dinlenmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

..
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2009 Cumartesi 13:48:39
Güncelleme :26 Ocak 2009 Pazartesi 15:14:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?