1
Haziran
2024
Cumartesi
ESENLER - İSTANBUL

Yeni emniyet müdüründen başkana ziyaret

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan son atamalarda Esenler Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Yusuf Ziya Gökmen, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Öcalan’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Gökmen’e ilçe hakkında özet bilgi veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Öcalan, “Esenler’de büyük çaplı güvenlik problemi yaşanmıyor. Küçük hırsızlık ve sıradan polisiye olaylar yaşanıyor. İlçemizde Kaymakamlık, Belediye, Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim müdürlüğü gibi tüm devlet kurumları arasında sıkı bir işbirliği ve dayanışma var. Kısa sürede Esenler’e alışacağını umuyorum. Yeni görevin hayırlı olsun ve başarılar diliyorum” dedi.

Daha önce Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İnterpol Şube Müdürlüğü görevlerinde de bulunan Yusuf Ziya Gökmen ise polisin görevinin vatandaşın can ve mal güvenliğini, toplumun huzurunu sağlamak olduğunu kaydederek, “Esenler’de bu amaç doğrultusunda çalışmalarımız sürecek. Halkla iç içe, polis-vatandaş işbirliğinde üstesinden gelemeyeceğimiz olay yoktur” dedi.

Son atamalarda Esenler Emniyet Müdürü Ufuk Özdemir Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürü olurken İnterpol Şube Müdürü Yusuf Ziya Gökmen de Esenler İlçe Emniyet Müdürü olmuştu.
Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2005 Salı 14:16:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?