25
Mayıs
2024
Cumartesi
ESENLER - ESENLER - İSTANBUL

Et hırsızları kayıplara karıştı

ET HIRSIZLARI İŞ BAŞINDA

Esenler'de bir kasap dükkanına giren kimliği belirsiz et soyguncularının, kuzu ve dana etlerini çuvallara doldurarak kayıplara karıştıkları bildirildi. Polis, kısa sürede gerçekleşen ilginç soygun ile ilgili failleri yakalamak için çalışma başlattı.

İlginç et soygunu, gece saat 03.30 sıralarında Kazım Karabekir Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan "Yeşil Et" isimli et deposunda yaşandı. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin, Gaffur Yeşil'e ait Yeşil Et isimli Toptan et deposunun kepenk ve dış camını kırarak içeri girdikleri daha sonra da depoda bulunan kuzu ve danadan oluşan yaklaşık 300 kilogramlık etleri çuvala doldurarak kayıplara karıştıkları bildirildi.

Gürültü üzerine olay yerine koşan vatandaşlar, içerisinde iki kişi bulunan ve plakası tespit edilemeyen siyah renkli bir otomobilin olay yerinden hızla uzaklaştığını gördü. Kasap dükkanının soyulduğunu anlayan vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Polisin gelmesiyle çalışma başlatıldı.

Emniyet yetkililerinin haberi üzerine işyerine gelen firma yetkilisi Gaffur Yeşil'in oldukça üzgün olduğu gözlendi. Zararın miktarını bilmediğini kaydeden Yeşil, polisin olayı aydınlatacağını ifade etti.

Soygun yerine gelen emniyet güçleri, delil incelemesi yaparak failler hakkında bilgi edinmeye çalıştı. Şüpheli şahıslar üzerinde bölgede uygulama başlatan polis, zararın yaklaşık 20 bin lira olduğu tahmin edilen ilginç soygun ile ilgili başlattığı çalışmayı sürdürüyor.

ET HIRSIZLARI İŞ BAŞINDA
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 09:56:21
Güncelleme :21 Mart 2011 Pazartesi 17:43:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?