22
Mayıs
2024
Çarşamba
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Grand Medya Hotel

Grand Medya Otel Özellikleri: Toplam 60 oda ve 120 yatak kapatisesinde hizmet vermektedir. Grand Medya Oda Özellikleri : Direkt telefon, banyo, saç kurutucu, minibar, Tv. (uydu yayınlı), merkezi ısıtma mevcut bulunmaktadır.

Yeme&İçme: Grand Medya Otel'de; Restoran 150 kişi kapatisesinde, açık büfe ve kuzine sunumlar.. lobi bar ile hizmetinizdedir.

Toplantı&Konferans: İstanbul Grand Medya Otel'de toplantı salonu bulunmaktadır.

Servis&Hizmetler: Otel Grand Medya'da Kurutma servisi, resepsiyonda kasa, Tv. salonu, kesintisiz internet erişimi, oda servisi, otopark hizmet olanakları..

Konum: İstanbul Otel Grand Medya : Atatürk Havaalanı 18 km. Sultanahmet, Topkapı Sarayı, Ayasofya' ya 700 m. mesafededir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Fethibey Cad. No: 40 Şehzadebaşı - Fatih / İstanbul
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (212) 528 32 05
Faks :+90 (212) 513 03 07

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.