18
Mayıs
2024
Cumartesi
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

"Beni komşum vurdurttu"

Fatih'te, ayakkabıcı dükkanı işleten bir şahıs, işyerinde kimliği belirsiz kişilerce bacağından vuruldu. Alacak-verecek meselesi yüzünden vurulduğu belirtilen ayakkabıcı, kendisini kapı komşusu olan güzellik salonu işletmecisinin vurdurttuğunu öne sürdü.

Fatih Halıcılar Caddesi 8 numarada bulunan Tekiner Ayakkabıcılık adlı işyerine gelen 3 kişi, işyeri sahibi İrfan Aydoğdu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, şahıslardan biri tabancasını çekerek, Aydoğdu'ya 1 el ateş etti. Aydoğdu yere yığılırken, saldırganlar Vatan Caddesi'ne doğru kaçtı.

Silah sesi üzerine olay yerine gelen komşuları, Aydoğdu'yu yerde acı içinde kıvranırken görünce ambulansa ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliği alıp inceleme başlatırken, ambulans da yaralıyı Haseki Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı İrfan Aydoğdu basın mensuplarına, "Beni yan taraftaki güzellik salonunun sahibi vurdurttu. Onlar mafyadır" dedi. Azmettirici olarak suçlanan Selim Güzellik Salonu yetkilileri ise suçlamaları kabul etmeyerek, "Bize arada bir traş olmaya geliyordu. Onun haricinde bir ilişkimiz yok" diye konuştu.

İrfan Aydoğdu, polise verdiği ilk ifadede, saldırganları şahsen tanımadığını ancak birinin adını bildiğini söyledi. Polis, saldırıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2005 Cuma 13:13:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?