18
Mayıs
2024
Cumartesi
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Böyle vahşet görülmedi

Fatih’te, parası gasp edilen yaşlı bir adam, seyir halindeki otomobilden aşağı atıldı. Saat 05.00 sıralarında Balat Sahil Yolu’nda meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, araca zorla aldıkları bir kişiyi, üzerindeki paraları aldıktan sonra aşağı attı.

Seyir halindeki otomobilden atılan yaşlı adam, yol üzerinde savrularak vücudunun çeşitli yerlerinden ağır şekilde yaralandı. Yoldan geçen bir ticari taksi sürücüsünün fark ettiği şahıs, acı içinde kıvranırken, olay yerine istenen ambulansla Haseki Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşlı adamın kimliğinin de çalınan cüzdanının içinde olduğu öğrenildi.

Öte yandan, yoldan geçerken yol üzerinde yaralı halde fark ettiği şahıs için ambulans isteyen bir ticari taksi sürücüsü, "Son anda fark etti. Az kalsın eziyordum" diye konuştu. İsminin açıklanmasını istemeyen sürücü, şahsın acı içinde kıvrandığını, kendisinin araçtan atıldığını söylediğini belirtti.

Kafası parçalanan ve kaburga kemiklerinde kırıklar oluşan talihsiz adamın hastanedeki tedavisi sürerken, emniyet yetkilileri görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda fail ya da faillerin yakalanması için bölgede geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2005 Pazartesi 11:16:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?