17
Mayıs
2024
Cuma
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Eğlence merkezinde silahlar patladı: 1 ölü, 1 yaralı

Fatih'te, gece kulübünde henüz öğrenilemeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Polis olayla ilgili olarak 3'ü kadın olmak üzere toplam 9 kişiyi gözaltına aldı.
Olay, saat 03.00 sıralarında Aksaray Millet Caddesi üzerinde bulunan "Orient Eğlence Merkezi"nde meydana geldi. Aksaray'da bulunan "Orient Eğlence Merkezi"nde sabaha karşı bilinmeyen bir nedenle silahlar patladı. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık bir ay önce eğlence merkezini açan Mehmet Kara, aynı binanın sahibi Orhan Kaplan ile gece kulübünün içinde bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Eğlence merkezinin içinde müşterilerin bulunduğu sırada başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında üzerinde bulunan tabancasına sarılan Orhan Kaplan, kiracısı Mehmet Kara'ya doğru rastgele ateş etti. Orhan Kaplan'ın tabancasından çıkan kurşunlar, gece kulübünde aşçılık yapan Cevdet Yıldız'ın başına ve karnına isabet etti. Evli ve bir çocuk babası aşçı, olay yerinde ambulans beklerken öldü. Göğsünden yaralanan "Orient Eğlence Merkezi"nin işletmecisi Mehmet Kara, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan Kara, daha sonra Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Kara'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Olaydan sonra Orhan Kaplan kaçarak izini kaybettirirken, olay sırasında gece kulübünde bulunan 3'ü kadın toplam 9 kişi ise ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatan polis, Orhan Kaplan'ı yakalamak için çalışmalara başladı. Silahlı kavga sırasında kurşunlara hedef olan aşçının cenazesi nöbetçi savcının incelemelerini tamamlamasından sonra Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
iha-istanbul
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2004 Cumartesi 15:11:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adem kaplan IP: 78.183.239.xxx Tarih : 7.08.2008 19:38:31

ben orhan kaplanın yegeniyim bikez amcam kaçmadı iftira atmayın onlar başlattılar onlar başlattılar yalan yanlış mesajlar vererek milleti n aklını karıştırmayın