19
Mayıs
2024
Pazar
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Erdoğan'dan Fatih'te kebapçı kaçamağı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ekmek Teknesi’nin oyuncuları Hasan Kaçan ve Kadir Çöpdemir ile Kurtlar Vadisi’nde "Polat"ı canlandıran oyuncu Necati Şaşmaz ile birlikte, kebapçıya gitti.
Başbakan Erdoğan, dün akşam saatlerinde Atatürk Kültür Merkezi’nde, Şair Necip Fazıl Kısakürek’in 100. Doğum Yıldönümü nedeniyle düzenlenen anma gecesine katıldı.
Erdoğan, anma gecesinde, Ekmek Teknesi dizisinde "Heredot Cevdet" rolüyle tanınan Hasan Kaçan ve "Kirli"yi oynayan Kadir Çöpdemir ile bir süre sohbet etti.
Başbakan Erdoğan, anma gecesinin ardından, Kaçan, Çöpdemir ve Necati Şaşmaz ile birlikte Horhor’da bulunan "Kebap’s 63" adlı kebapçıya gitti.
Başbakan Erdoğan ve sanatçılar, burada karışık kebap, çiğköfte, künefe ve meyve yedi. Erdoğan, içeride kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da erik ikram etti.
Başbakan ve sanatçılara, çevredeki vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kebapçı çıkışında vatandaşlar, Erdoğan’a, "Türkiye seninle gurur duyuyor", "En büyük Tayyip başka büyük yok" şeklinde sloganlar attılar.
Başbakan Erdoğan, daha sonra Üsküdar’daki evine gitmek için buradan ayrıldı.
İSTANBUL - İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2004 Pazar 15:09:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?