18
Mayıs
2024
Cumartesi
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Fatih'te gece operasyonu!

Fatih’te bir evde hırsızlık, kapkaç, uyuşturucu ve çeşitli suçlardan sabıkalı bir grubun saklandığına dair bir istihbarat alan polis, sabah saatlerinde operasyon düzenledi.

Özel Hareket ekiplerinin de destek verdiği ve Narkotik köpeklerinin kullanıldığı operasyonda, evin boş olduğu anlaşıldı.

Sabah saat 06.00’da Balat Kiremit Caddesi’nde bulunan 3 katlı bir evde, çeşitli suçlardan sabıkalı bir grubun saklandığına dair ihbar alan polis, operasyon düzenledi. 100 polisin katıldığı operasyonda, sağlık ekipleri, Özel Harekat ekipleri ve Narkotik köpekleri görev aldı. Operasyonun yapılacağı evin bulunduğu caddeye giriş ve çıkışları kapatan polis, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Bayan polislerin de katıldığı operasyonda polis, ilk olarak evin içine girerek arama yaptı. İçerde yaşlı bir bayanın kaldığın gören polis, daha sonra evin diğer katları ile çatı katında da arama yaptı. Burada da kimseyi bulamayan ekipler, bodrum katına girmek istedi. Kilitli olan kapıyı kırarak içeri giren polis, burada da kimseyi bulamadı. Polis ekipleri, daha sonra binada özel eğitimli köpeklerle uyuşturucu madde aradı. Yaklaşık bir saat süren operasyon sonrasında polis ekipleri, binada herhangi bir suç unsuruna rastlamadı.

YILMAZ KILIÇKAYA-İSTANBUL (İHA)
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2003 Çarşamba 00:00:13
Güncelleme :13 Ocak 2004 Salı 14:28:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?