20
Mayıs
2024
Pazertesi
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Fatih'te maskeli market soygunu

Fatih'te bulunan KİM Market'e gelen silahlı ve maskeli bir kişi, kasiyerleri etkisiz hale getirerek kasalardaki yaklaşık 4 bin YTL'yi alarak kaçtı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, kasiyerlerin de ifadeleri doğrultusunda faili yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatih Millet Caddesi numara 27'de bulunan KİM Market'e maskeli bir kişi girdi. İçeri girer girmez silahını çıkaran şahıs, görevlileri kendisine engel olmamaları yönünde uyararak kasiyerlerden kasalardaki parayı istedi.

Kısa sürede kasalardaki nakit paraları toplayan şahıs marketten çıkarak yaya olarak uzaklaştı. Görevliler şahsın marketi terk etmesinden hemen sonra polisi arayarak olayı ihbar etti. Polis failin kaçabileceği istikametlerde önlem aldı. Olay yeri inceleme ekipleri de markette incelemerde bulundu.

Görevlilerin ve müşterilerin ifadelerine başvuran polis, elde edilen bulgular doğrultusunda faili yakalamaya yönelik çalışma başlattı.

Bir market görevlisi, "Bir metre 70 santim boylarında, maskeli bir kişi geldi. Silah çekerek kasalardaki parayı toplayıp kaçtı." dedi.

Şahsın marketten yaklaşık 4 bin YTL aldığı öğrenildi. (CİHAN)

Zaman
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 11:15:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?