22
Mayıs
2024
Çarşamba
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Fevzipaşa Caddesi pazar günü 3 saat kapalı

35. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası Atletizm Yarışları Fatih Fevzipaşa Caddesi 17 Nisan 2005 Pazar günü, saat 09.00 ila 12.00 arasında trafiğe kapalı olacak.

Spora ve sporcuya büyük önem veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, atletizme sağladığı desteğin göstergesi olarak Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası Yarışları’nı bu yıl daha geniş katılımla gerçekleştiriyor.
35. defa koşulacak yarışlarda ilk ve orta öğretim okullarının yanı sıra Türk atletizminin şampiyon isimleri de kürsüye çıkmak için mücadele verecekler. Atletizmi okullara yaymayı ve gençlere sevdirmeyi hedefleyen organizasyon, ünlü atletleri de bir araya getirecek olması nedeniyle önem taşıyor.

Türkiye’nin uluslararası pistlerde kazandığı büyük başarılara paralel olarak, yeni yıldızlar yetişmesini teşvik eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atletizm Yarışları’nda 8 kategoride 2000’i aşkın sporcu ter dökecek.
17 Nisan Pazar günü saat 09.00’da Saraçhane’deki Belediye Sarayı önünde başlayacak koşular, Fatih ve Edirnekapı istikametinde gerçekleşecek. Yarışmanın ödül töreni saat 12.00’de Büyükşehir Belediye Sarayı kokteyl salonunda yapılacaktır.

Yarışlar nedeniyle 09.00-12.00 saatlerinde Fevzipaşa Caddesi trafiğe kapalı tutulacaktır.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir TOPBAŞ’ın destek ve direktifleriyle yapılacak olan koşulara İstanbul halkının da büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Dereceye girenlere maddi teşvik ödülü verilirken, ayrıca okullu sporculara ve öğretmenlerine çeşitli promosyonlar dağıtılacak.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2005 Cumartesi 13:52:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?