19
Mayıs
2024
Pazar
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Haseki Hastanesi önünde kriz

Haseki Hastanesi önünde baygın yatan kadının uyuşturucu krizine girdiği saptandı. "Gül" adlı genç kadın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.

Dün sabah saatlerinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin önünde genç bir kadın baygın olarak bulundu. Hasta yakınları yerde yatan genç kadını hastanenin acil servisine kaldırdılar. Uyuşturucu krizine girdiği anlaşılan genç kadın, tedavisi sırasında sinir krizi geçirmeye ve çevreye saldırmaya başladı. Bunun üzerine doktorlar genç kadını sedyeye bağlamak zorunda kaldılar. Ardından da Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk ettiler.

SOYADINI HATIRLAYAMADI
Üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan genç kadının kimliğini belirlemeye çalışan polisler adını ve soyadını sordu. Uzun süre düşündükten sonra isminin "Gül" olduğunu söyleyebilen genç kadın soyadını hatırlayamadı. Evli olduğunu ve Manisa’dan İstanbul’a yeni geldiğini öne süren genç kadının üst aramasını yapan polis, ayakkabısının içinde çok sayıda telefon numarasının bulunduğu bir fihrist buldu. Telefon numaraları incelemeye alındı.
Rıdvan TEZEL-MERKEZ
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2004 Pazar 15:18:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre acar IP: 78.181.53.xxx Tarih : 30.12.2008 10:56:45

allah kimsenin başına vermesin