17
Mayıs
2024
Cuma
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Hırsız avı fos çıktı

Fatih’te, sabaha karşı bir camiye girmeye çalışan hırsızlar, cemaatin içeride olduğunu fark edince kaçtı. Balat’da ise bir çiçekçiden televizyon ve video alan hırsızlar, çaldıkları eşyaları yarı yolda bırakarak olay yerinden uzaklaştı.

Edinilen bilgiye göre, Fatih’teki ilk olay, saat 05.00 sıralarında Yavuz Selim Caddesi Lüle Sokak üzerinde bulunan Pirinççi Sinan Camii’nde meydana geldi. Camiye girmeye çalışan hırsızlar, cemaatin camide olduğunu fark ederek kaçtı. Bu arada cami avlusundaki barakada yaşamını sürdüren Elif Çimen adındaki yaşlı kadın, paniğe kapılarak ağlamaya başladı. Korktuğu gözlenen yaşlı kadını, polis güçlükle sakinleştirdi.

Diğer hırsızlık olayı, Balat Sahili’nde bulunan bir çiçekçi dükkanında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, camını kırdıkları dükkana giren 2 kişi, içeride bulunan televizyon ve videoyu alarak kaçmaya başladı. Çevreden yetişen vatandaşların görmesi üzerine paniğe kapılan zanlılar, ellerindeki televizyon ve videoyu yola bırakarak kaçtı.

Polis, karanlıktan faydalanarak kayıplara karışan zanlıları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatırken, şahısların aranmasının sürdüğü bildirildi.

fatih
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2004 Cuma 14:10:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?