19
Mayıs
2024
Pazar
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul-Fatih: Acemi hırsız korkudan cami korkuluklarına düştü

Fatih’te, hırsızlık amacıyla bir apartmana giren 3 kişi, polisin gelmesi üzerine kaçmak istedi. Balkondan aşağı atlayan bir kişi, caminin istimlak duvarı üzerinde bulunan demir korkuluklarının üzerine düşerek yaralandı. Kovalamacanın ardından polis ekipleri iki kişiyi yakalamayı başarırken, bir kişi de kaçarak izini kaybettirdi.

Olay, saat 06.30 sıralarında Fındıkzade Kızılelma Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir apartmana hırsızlık amacıyla girmeye çalışan 3 kişi, ev sahipleri tarafından fark edildi. Olayın bildirilmesi üzerine polis ekipleri hemen çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Polis geldiğini fark eden hırsızlar bir anda paniğe kapıldı. Balkondan aşağı atlayan hırsızlar, kaçmak istedi. Ancak hırsızlardan biri atladığı sırada Bekir Paşa Camii’nin istimlak duvarı üzerinde bulunan demir korkuluklara düşerek yaralandı. Bacağına demir batan Mehmet Nuri Aktaş (23) yaralı olarak yakalandı. Çevrede yaşanan kısa bir kovalamacanın ardından bir kişi daha yakalanırken, gözcülük yapan bir kişi ise kayıplara karıştı.

Yaralı olarak yakalanan Mehmet Nuri Aktaş’a ilk müdahale olay yerinde polis ekipleri tarafından yapıldı. Aktaş’ın kan kaybetmesini önlemek için bacağına turnike yapan polis ekipleri, Aktaş için ambulans çağırdı.

Yaralı olarak yerde ambulans bekleyen Aktaş, olay yerine gelen görgü tanıkları tarafından da teşhis edildi. Yaralı Aktaş, bir süre sonra olay yerine gelen ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, diğer arkadaşı ise Aksaray Polis Merkezi’ne götürüldü. Polis kaçan diğer hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2004 Perşembe 11:33:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?