22
Mayıs
2024
Çarşamba
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul'da taksici bıçakla yaralandı

Fatih'te bir taksi şoförü, aracına müşteri gibi binen ve kendisini gasp etmek isteyen 2 kişi tarafından bıçakla yaralandı.


Halil İncedal'ın kullandığı 34 TDN 74 plakalı taksiye müşteri olarak binen 2 kişi, Edirnekapı'ya gitmek istediklerini söylediler. Araç Kaleboyu Caddesi'ne geldiği sırada şüpheliler, bıçak tehdidiyle İncedal'dan parasını istediler.

Bunun üzerine direnen İncedal, gaspçılar tarafından boğazı ve bacağından bıçaklandı. Bu sırada seyir halinde olduğu için kontrolden çıkan araç, surlara çarparak durdu.

Kaza sonucu paniğe kapılan gaspçılar, İncedal'ın parasını alamadan olay yerinden uzaklaştılar. Ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan İncedal'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, eşkali belirlenen gaspçıların yakalanması amacıyla çalışma başlattı.
a.a
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2007 Çarşamba 09:31:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf magunacı IP: 88.235.12.xxx Tarih : 28.02.2007 13:57:21
adamcazın korkulu yüzü aklımdan çıkmıyor yanına gittiğimde henüz zanlılar kaçıyordu adamın hem boynunda hem bacağında yaravardı hemen biyere oturup sakin olmasını istedim bacağındaki yara pantolonundan gözükmüyordu ama boynundaki yara dehşetin takendisiydi hemen biraz suiçirdim sonra 155 aradım adamcağız biyandan canını zorkurtardığını olayı anlatarak yaşıyor biyandanda hasar verdiği taksinin saybine nesöyliycem diyordu ambulans geldi hemen müdale ettiler sonra ortalık bianda karıştı polis hemen yaya kaçan gaspçıların peşine düştü umarım yakalanırlar yazık bende gece çalışanı olarak cebimdeki para 20 lirayı geçmez insanlık ölmüş yok butür mahlukatlarda ezelden insanlık yoktur ama önemlisi sulukule girişinde osaatte uyuşturucu almadan oeylemi kesinlikle yapamaz uyuşturucu uyuşturucunun önünü kezsinler bakalım ocesareti nerde bulacaklar