20
Mayıs
2024
Pazertesi
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kapalı yollar sürücüleri isyan ettirdi

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 85. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törenler sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatılması sürücüleri isyan ettirdi. Sıkışan trafik nedeniyle ambulanslar ve araçlar yollarda kaldı. 

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 85. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törenler sebebiyle Vatan Caddesi ve bu caddeye çıkan bütün yollar araç trafiğine kapatıldı. Bu yolların kapalı olması sebebiyle sürücüler Haliç Tüneli- Edirnekapı-Fevzipaşa Bulvarı-Aksaray güzergahına yönlendirildi. Yolların kapalı olması sebebiyle sıkışan trafik ise vatandaşları siyan ettirdi. 

Araçlarıyla işyerlerine gitmeye çalışan sürücüler sıkışan trafiğin ortasında kalınca duruma tepki gösterdi. Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar ise trafiğin durma noktasına geldiği yerlerde araçlardan inerek gidecekleri yerlere yaya olarak gitmek zorunda kaldı. Hasta taşıyan ambulanslarda yolların kapalı olması sebebiyle trafikte sıkıştı. 

Duruma tepki gösteren bir araç sürücüsü, "Bakırköy'den Edirnekapı'ya 1.5 saatte gelebildim. Burada Şişli'ye gideceğim. Yetişeceğimi zannetmiyorum"" dedi.
Sıkışan trafik nedeniyle dolmuştan inerek yürüyen bir vatandaş ise "Demirkapı'dan Topkapı'ya kadar yürüyorum. Topkapı'da işim vardı. Maalesef trafik berbat" diye konuştu. 

Bir vatandaş ise "İstanbul'u kurtardıkları için teşekkür ederiz" diyerek tepkisini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 13:23:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?