20
Mayıs
2024
Pazertesi
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Korktu itiraf etti

Elinde delil olmayan polis, Fatih’te 11 yaşındaki kardeşi Alpay’ı bıçakla öldürüp sandıkta saklayan 17 yaşındaki Sevil D.’ye, vicdan muhasebesi yaptıran bir senaryoyu uygulamaya koyarak cinayeti itiraf ettirdi.

Anne ve babasıyla birlikte Sevil D. de emniyete getirilerek sorguya alındı. Polis, sıradan birkaç soru sorduğu Sevil D.’yi, "Sen eve gidebilirsin. Ailen bizimle kalacak. Onlarla konuşacak çok şeyimiz olacak. Uzun süre bizimle kalacaklar" diyerek gönderdi.

Eve giden Sevil D.’yi bir polis ekibi de uzaktan takibe aldı. Sevil D. suçsuz olduğunu bildiği ailesinin hapse düşeceği endişesiyle telefonla polisi arayıp suçunu itiraf etti.

Sevil D., "Kavga ettik. Mutfaktan aldığı bıçakla bana saldırdı. Bir fırsatını bularak bileğini yakaladım. Bıçak o esnada kardeşime saplandı. Bağırmaması için ağzını kaptım. Hareket etmeyince öldüğünü fark ettim. Kardeşimin cansız bedenini çeyiz sandığına koydum. Ceset kokmasın diye naftalin döktüm. Üzerine de sandıkta bulunan yorganları koydum. Kardeşini istemeyerek öldürdüm. Herkes onu ne kadar sevdiğimi bilirdi" dedi.

Sevil D. tutuklandı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 11:21:58
Güncelleme :22 Aralık 2008 Pazartesi 11:31:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?