18
Mayıs
2024
Cumartesi
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Tiyatroyu soydular

Fatih’te bir tiyatronun dekor kapısından içeriye giren hırsızlar, yaklaşık 4 milyar lira değerindeki müzik aletini çaldı. Polis ekipleri, trompet ve basgitar çalan hırsızların yakalanması için soruşturma başlattı.

Fatih Kocamustafapaşa’da bulunan Çevre Tiyatrosu’nun dekor kapısının camını kırarak içeriye giren kimliği belirsiz kişiler, piyasa değeri 4 milyar lira olan trompet ve basgitar ile bazı aletleri çaldı. Diğer müzik aletlerine dokunmayan hırsızlar, geldikleri kapıyı kullanarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık olayı, oyuncuların sabah tiyatroya gelmesiyle ortaya çıktı. Büyük şok yaşayan oyuncular, ay sonundaki gösterileri öncesinde yaşanan hırsızlık olayına tepki gösterdi.

Tiyatronun basın sorumlusu Emrah Keskin, "Bu ayın sonunda "Süleyman ve Öbürleri" adlı oyunumuz vardı. Bu hırsızlık bizi çok zor duruma soktu. Zaten kendi imkanlarıyla dönen bir tiyatroyuz" dedi. Oyunculardan Asil Büyüközçelik de, "Çok üzücü bir olay. Ay sonunda gösteriye çıkacaktık ama moralimiz bozuldu" diye konuştu.

Diğer oyuncular da, aralarında para toplayarak yeni müzik aletleri alacaklarını ifade etti. Polis, trompet ve basgitar çalan hırsızların yakalanması için soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2005 Pazartesi 15:52:36
Güncelleme :21 Mart 2005 Pazartesi 15:54:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?