23
Mayıs
2024
Perşembe
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Tramvay yolunda kaza

Fatih’te, tramvay yolundaki durağa çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı.Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken, kaza nedeniyle tramvay trafiği bir süre aksadı.

Saat 06.00 sıralarında, 34 GRC 95 plakalı aracıyla tramvay yolu üzerinden Aksaray istikametine giden Mehmet Çeçen, Haseki Durağı mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yaklaşık 40 santimetre yükseklikteki beton durağa çarptı. Kazada sürücü Çeçen yaralandı.

Mehmet Çeçen için olay yerinde bir süre ambulans beklendi. Kaza nedeniyle şok geçiren ve bir anneyle çocuğuna çarptığını zanneden Çeçen, sürekli "Onlara bir şey oldu mu?" diye sordu. Mehmet Çeçen, daha sonra sedyeye konulup ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı.

Haseki Hastanesi’nde tedavi altına alınan Çeçen’in durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle tramvay trafiği bir süre aksadı. Yoldan geçemeyen bir tramvay boşaltıldı. Tramvay geri gitmek zorunda kaldı. Aracın olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik yeniden normale döndü.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2005 Çarşamba 13:18:50
Güncelleme :8 Nisan 2005 Cuma 13:12:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
enver dinç IP: 88.238.132.xxx Tarih : 16.10.2008 04:01:26

ya arkadaşlar bu tramvayı kullanan insanlar kesinlikle çok iyi araba kullanan kişiler olması gerekir.ama bunlar nasıl oluyorda bukadar dengesiz gidiyorlar.bunlar hiçmi takip eden yok anlamış değilim.insanlar içerde zaten turşu gibi oluyorlar ani kalmalar ani durmalar dengesiz kalkışlar hemde tramvaya acayip şekilde zarar veriyolar.bunları kimse görmüyormu acaba???önünde bir araba görmesinler daha fazla hızlanıyorlar yavaşlayacağına tam tersini yapıyorlar bu nasıl bişe anlamış değilim.şimdiden çok tşk ediyorum dikkate almanızı rica ediyorum...