30
Mayıs
2024
Perşembe
FATİH - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Unkapı Köprüsü'nde intihar girişimi

Sabah saatlerinde Unkapanı Köprüsü'ne çıkan Selçuk Gökçer isimli bir genç, kendini Haliç'in serin sularına bıraktı. Nedeni belirlenemeyen intihar girişiminin ardından balıkçılar tarafından kurtarılan genç, hastaneye kaldırıldı.


Edinilen bilgilere göre, olay, sabah saat 08.30 sıralarında Unkapanı Köprüsü üzerinde meydana geldi. Köprüye gelen 24 yaşındaki S.G isimli bir genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı köprüden denize atladı. Çevredeki balıkçıların gözü önünde meydana gelen olayın ardından, S.G balıkçılar tarafından kurtarıldı. Deniz polisinin yardımıyla kıyıya çıkartılan S.G'nin hastaneye götürülmesi için uzun süre ambulans beklendi. S.G'ye ilk müdahale olay yerindeki deniz polisi tarafından yapıldı. Polis boğulmak üzereyken kurtarılan gencin şuurunun kapanmaması için ona çeşitli sorular sorarak konuşturdu. İntihar girişiminde bulunan genç daha sonra uzun bir bekleyişin ardından olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Öte yandan, bir görgü tanığı ise intihar girişiminin gözlerinin önünde meydana geldiğini belirterek, "Balık tutarken sağ tarafımızdaydı. Tepinmeye başladı ve bir anda kendisini aşağıya attı. Denizde çırpınmaya başladı. Balıkçılar kurtararak tekneye çektiler" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 12:43:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?