18
Mayıs
2024
Cumartesi
FATİH - FATİH - İSTANBUL

Travestiyi 70 TL için öldürmüşler!

Fatih'te iki gün önce bıçaklanarak öldürülen travesti Fevzi Yener'in katil zanlılarının evine gasp için girdikleri belirlendi.

 

Fatih'te iki gün önce bıçaklanarak öldürülen travesti Fevzi Yener’in katil şüphelisi 3 kişi polis tarafından yakalandı. Şüpheliler daha önce birlikte oldukları Fevzi Yener’in evine gasp amacıyla girdiklerini, çıkan kavgada cinayeti işlediklerini itiraf etti. Şüphelilerin evde bulunan 70 lirayı aldıkları belirlendi.

Şehremini Mahallesi, Koyuncu Sokak'taki aynı evi paylaşan travesti Fevzi Yener ile Seyhan Özmemiş, 17 Şubat 2010'da kimliği meçhul kişilerin saldırısına uğramıştı. Fevzi Yener bıçaklanarak öldürülmüştü. Seyhan Özmemiş ağır yaralanmıştı.

Tedavi gördüğü hastanede kendine geldikten sonra ifade veren Seyhan Özmemiş, “Kapı çalınca açtık. Gelenleri Fevzi tanıyordu. İçeri aldık sonra birden bize saldırdılar. Fevzi’yi içerdeki odada öldürdüler. Beni de salonda bıçaklayıp öldü zannedip gittiler. Onların isimlerini bilmiyorum ama şehirlerarası otobüslerde muavinlik yaptıklarını biliyorum.ö dedi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri bu bilgi üzerine araştırmaşı İstanbul Büyük Otogarı'nda yoğunlaştırdı. Eşkale uyan muavinler teker teker kontrolden geçirildi. Bir yazıhane görevlisi ise eşkal soran polise bu sırada kapının önüden geçen Mesut A.'yı (19) gösterdi. Polis, eşkala uyan Mesut A.'yı gözaltına aldı. Parasız kaldıkça muavinlik yaptığı tespit edilen Mesut A. polis aracının içinde yapılan ilk sorgusunda suçunu itiraf etti. Mesut A., olay sırasında yanında bulunan arkadaşlarının isimlerini verdi. Bunun üzerine diğer şüpheliler Fatih P. (21) otogarda, Zafer T. (26) ise kaçtığı Düzce’de yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen şüpheliler suçlarını itiraf etti. Şüpheliler, parasız kalınca daha önceden tanıdıkları travesti Fevzi Yener’i evine gasp için gitmeye karar verdiklerini söyledi. Zafer T., “Amacımız sadece gasp yapıp gitmekti. Ancak aramızda kavga çıktı. Onlar çok iri oldukları için bıçaklarımızı çektik. Olay bir anda kontrolümüzden çıktı. Onları bıçaklayıp oradan kaçtık” dedi. İşlemleri tamamlan şüpheliler, Fatih Adliyesi'ne sevk edildi.

.
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 21:14:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?