22
Mayıs
2024
Çarşamba
GAZİOSMANPAŞA - İSTANBUL

230 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Gaziosmanpaşa'da düzenlenen bir operasyonda, çeşitli suçlardan aranan 14 kişi yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün asayiş, organize suçlarla mücadele, narkotik suçlarla mücadele, özel harekat ve çevik kuvvet şube müdürlüklerine bağlı ekiplerce, aranan kişilerin yakalanması için sabah saatlerinde Sarıgöl Mahallesi'nde önceden belirlenen bazı adreslere operasyon düzenlendi.

Operasyonda, hırsızlık, gasp, uyuşturucu satmak, adam yaralamak ve kapkaç gibi suçlarından arandıkları tespit edilen Salih P, Erhan P, Kadir L, Hasan A, Turgut Ö, Ufuk S, Ali G, Hasan Ö, Osman Ö, Müzeyyen P, Yaşariye K, Hasan D, Yaşar A. ve Abdulkadir K. gözaltına alındı.

Bu kişilerin üzerleri ve evlerinde yapılan aramalarda, 230 adet uyuşturucu hap, 93 gram esrar ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Öte yandan yabancılar, çevik kuvvet ve Beyoğlu ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerince çeşitli semtlerinde özellikle pasaportsuz olan, vize süreleri dolan ya da yasa dışı yollardan Türkiye'ye giren kişilerin yakalanması için başka bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alındığı bildirilen bazı kişiler emniyete götürüldü.

A.A.
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2007 Salı 17:50:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?