18
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİOSMANPAŞA - İSTANBUL

Ağzında sigara kurşun yağdırdı

AĞZINDA SİGARAYLA KURŞUN YAĞDIRDI

Gaziosmanpaşa'da bir kuruyemişçi dükkanına giren silahlı şahıs, ağzındaki sigarayla içeriye 8 el ateş etti. Bir kişinin yaralandığı olay güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, saldırganın olay sırasında ağzındaki sigarasını bırakmaması dikkat çekti.

İlginç saldırı, Gaziosmanpaşa'daki bir kuruyemişçi dükkanında meydana geldi. Dükkanın önünden geçerken içeriye giren silahlı bir kişi, rast gele 8 el ateş etti. Şahsın açtığı ateşle birlikte büyük panik yaşanırken, seken kurşunlardan biri içeride bulunan Ali Kardeş'in yaralanmasına neden oldu. Dükkandaki güvenlik kamerasının saniye saniye kaydettiği olay sırasında saldırganın ağzındaki sigara dikkat çekti. Rahat tavırlar sergileyen saldırgan, 8 el ateş ettikten sonra hızla kaçtı. Bacağından yaralanan Kardeş ise, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Dükkan sahibi Cemil Akgöz, dükkan önünde yaşanan bir kavgayı ayırdıklarını ve sonrasında sık sık tehdit edildiklerini söyledi. Düzenlenen saldırıda yeğeninin yaralandığını belirten Akgöz, olayı gerçekleştirenlerin bir an önce yakalanmasını istedi. Polis ekipleri, güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkarak silahlı saldırganın yakalanması için soruşturma başlattı.

AĞZINDA SİGARAYLA KURŞUN YAĞDIRDI
AĞZINDA SİGARAYLA KURŞUN YAĞDIRDI
AĞZINDA SİGARAYLA KURŞUN YAĞDIRDI
AĞZINDA SİGARAYLA KURŞUN YAĞDIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2010 Salı 11:34:05
Güncelleme :28 Aralık 2010 Salı 14:30:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?