19
Mayıs
2024
Pazar
GAZİOSMANPAŞA - İSTANBUL

Ayağı kırılan polis, uzun süre ambulans bekledi

Sultançiftliği Mevlana Caddesi üzerindeki Çamlık Parkı civarında devriye gezen polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir şahsı durdurup aramak istedi. Zanlının kaçması üzerine kendisini kovalamaya başlayan Gaziosmanpaşa Önleyici Hizmetler Büro Amirliği’nde görevli Polis Memuru Bekir Eruslu, yüksek bir duvardan atlayınca ayağını kırdı. Arkadaşları, ayağı eklem yerinden kırılan ve acı içinde kıvranan yaralı polisi hastaneye kaldırmak için olay yerine ambulans çağırdı.

Beklenen ambulansın bir türlü gelmemesi üzerine, diğer polisler çareyi, arkadaşlarını ekip otosuna koyarak hastaneye götürmekte buldu. Bekir Eruslu, ekip otosuyla Gaziosmanpaşa Özel Sultan Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Burada ilk müdahalesi yapılan Eruslu’nun İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevki kararlaştırılınca, arkadaşları 112 Hızır Acil Servisi’ni arayarak, Sultan Hastanesi’ne ambulans istedi. Ancak ambulans bu kez de gelmedi. Bunun üzerine, talihsiz polis memuru yine ekip otosuna bindirilerek İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2004 Çarşamba 10:01:03
Güncelleme :19 Şubat 2005 Cumartesi 23:21:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?