18
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİOSMANPAŞA - İSTANBUL

Canavar yine yoldaydı: 4 ölü, 5 yaralı

Gaziosmanpaşa’da, 8 kişinin bulunduğu otomobil, virajı alamayarak karşı yönden gelen kamyonetin altına girdi. Kazada, otomobil içinde bulunan 4 kişi hayatını kaybederken, yaralıların sağlık durumlarının ciddi olduğu bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Arnavutköy Kayakadın mevkiinde seyir halinde giden Mehmet Bilgin (38) yönetimindeki 34 AC 5488 plakalı araç, virajı alamayarak karşı yönden gelen Hayati Kahraman idaresindeki 34 BL 350 plakalı kamyonetin altına girdi. Kazada, Bilgin’in aracının içinde bulunan babası Ömer Bilgin (60), annesi Fadime Bilgin (55), amcası Mustafa Bilgin ile 8 yaşındaki kızı Zeynep Bilgin hayatını kaybederken, Mehmet Bilgin, eşi Semra Bilgin, Seher Dede (35), Züzal Dede (8) ve kamyonet sürücüsü Hayati Kahraman (39) yaralandı.

Ağır yaralı olan Züzal Dede, Vakıf Gureba Hastanesi’ne sevk edilirken, Arnavutköy Hastanesine kaldırılan Seher Dede, ilk tedavisinin ardından İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Özel Bahat Hospitil’a kaldırılan Mehmet Bilgin ile Semra Bilgin de Samatya Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi. Kamyonet sürücüsü Hayati Kahraman da Şafak Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Hastanede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kahraman, "O yolu iyi bildiğim için dikkatli gidiyordum. Birden önümden bir araba bana doğru geldi. Kurtarmaya çalıştım, ama kurtaramadım. Ölenlere çok üzüldüm, keşke ben ölseydim" dedi.

Olayda hayatını kaybeden 4 kişinin cesedi hastane morglarında yer olmadığı için, savcının incelemesi beklenmeden Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2005 Pazar 15:40:01
Güncelleme :22 Mayıs 2005 Pazar 18:45:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?