29
Mayıs
2024
Çarşamba
GAZİOSMANPAŞA - İSTANBUL

Cinayet kurbanlarına hazin tören

Gaziosmanpaşa'daki evlerinde bıçaklanarak öldürülen İ.İ ve 2 çocuğu, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Cinayetin ardından şüphe üzerine gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan baba T.İ, cenaze töreni sırasında kameralardan köşe bucak kaçtı.

Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki evlerinde bıçaklanarak öldürülen İ.İ ile çocukları Y.B (4) ve İ.M (1.5) bugün son yolculuklarına uğurlandı. Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen cenazeler, öncelikle Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi.

Dualar okunurken, babaanne H.İ, gelini ve torunlarının ardından gözyaşları döktü. Yaşanan duygusal anların ardından cenazeler mahalledeki Hayırlıoğlu Camii'ne getirildi. Burada, İ.İ'nin annesi N.A ve kardeşi Ö., tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Sinir krizleri geçiren N.A, "Kızım sana bütün haklarım helal olsun. Senin katilini Allah'a havale ediyorum. Doyamadım sana" diyerek ağladı. Kızının tabutunu öpen N.A'yı, yakınları teselli etmeye çalıştı.

Cinayetin ardından şüphe üzerine gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan baba T.İ, tören boyunca kameralardan kaçtı. Camide kısa süre kalan T.İ'nin cenaze namazı sırasında ön saflarda yer almaması dikkat çekti.

Amca İ.İ de, tabutların başında gözyaşı dökerken, cenazeler, kılınan namazın ardından Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 18:19:59
Güncelleme :23 Aralık 2008 Salı 18:23:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GAMZE GÖKÇE IP: 85.96.87.xxx Tarih : 20.01.2009 16:04:32

allah onları nasıl biliosa öle yapsın daha nedim çocuklara nasıl kıydınız ama herkez tahsinden ve annesinden şüphelenio bnde şüphelenmio deilim yani allah onları bildiği gibi yapsın neriman ablaya ve akrabalarına başsağlığı diliorum