17
Haziran
2024
Pazertesi
GAZİOSMANPAŞA - İSTANBUL

Gaziosmanpaşa' da dehşet

Gaziosmanpaşa'da bir gecekondunun bahçesine gömülmüş erkek cesedi bulundu.
Alınan bilgiye göre, Küçükköy Fevzi Çakmak Mahallesi 788 Sokak No:70'teki tek katlı gecekondunun bahçesinden kötü kokular geldiğini fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, gerekli önlemleri alarak konuyu savcı ve belediye yetkililerine bildirdi. Belediye işçilerinin savcı gözetiminde yaptığı kazıda, yaklaşık 2 ay önce gömüldüğü belirlenen bir ceset bulundu. Tanınmaz haldeki cesedin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı.
Soruşturma başlatan polis, cesedin gömüldüğü yerdeki gecekondunun sahibi Cemal Aslan'ın (55) yaklaşık 2 aydır kayıp olduğunu belirledi. Bunun üzerine Aslan'ın yakınları olay yerine çağırıldı. Gözyaşı döken aile, çürümüş halde olduğu için cesedi teşhis edemedi. Bunun üzerine ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Olayın meydana geldiği evin bahçesinde bir adet kanlı satır bulan polis, şahsın satırla öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
Görgü şahitleri, Cemal Aslan'ın Kurban Bayramı'nın 2. gününden bu yana kayıp olduğunu belirterek, "Eşinden ayrı yaşıyordu. Kendisini 2 aydan bu yana göremiyoruz. Düşmanı yoktu" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2006 Salı 19:16:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevda çağlar IP: 81.215.65.xxx Tarih : 6.05.2006 15:01:10
bunu bir insan yapmıs olamaz. bu kesinlikle bir canilik. yapanın yanına koymamak lazım!