17
Haziran
2024
Pazertesi
GAZİOSMANPAŞA - İSTANBUL

Gaziosmanpaşa' da spor günleri

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Gaziosmanpaşa 1. Mini Voleybol Turnuvası, final müsabakalarıyla sona erdi.
Kaşgarlı Mahmut İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen, 2 gün süren ve toplam 36 takımın mücadele ettiği turnuvanın final karşılaşmaları sonunda, kızlarda Ülkü İlköğretim Okulu 1., Gazikent İlköğretim Okulu 2., Kaşgarlı Mahmut İlköğretim Okulu da 3. oldu. Erkeklerde ise, 1.'liği Tantavi İlköğretim Okulu, 2.'liği Büyük Fuatpaşa İlköğretim Okulu, 3.'lüğü de Gazikent İlköğretim Okulu elde etti.
Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, turnuvanın amacının dereceye girmek olmadığını belirterek, "Sporu teşvik etmek istiyoruz. Özellikle bu turnuvaya gösterilen ilgi bizleri çok mutlu etti. Öğrencilerimizin maçlarda gösterdiği mücadele ve takım ruhu, gelecek için bizleri çok umutlandırıyor" dedi.
Öte yandan, final karşılaşmalarının ardından düzenlenen ödül töreninde Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erol, dereceye girenler başta olmak üzere, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür madalyası verdi.
.
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2006 Pazartesi 20:40:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gizem bayraktar IP: 78.182.134.xxx Tarih : 21.06.2008 11:37:09

bıravo size cocuklar tebrık ederım hepinizi ama buyuk fuat pasa senı cokkkk daha tebrık ederım