23
Mayıs
2024
Perşembe
GAZİOSMANPAŞA - İSTANBUL

Gaziosmanpaşa yeşile bürünüyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 2004 yılında ilçe geneline diktiği 26 bin fidandan sonra 2005 yılı için de 20 bin ağaçlık yeni bir kampanya başlattı. Kampanyanın açılışına, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Erhan Erol ile Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Kadir Topbaş birlikte katıldı.
Gaziosmanpaşa, ilkbaharı anımsatan güneşli bir günün eşliğinde güzel bir kampanyaya evsahipliği yaptı. İlçede 2004 yılında 26 bin fidan diken Gaziosmanpaşa Belediyesi, 2005 yılı için başlattığı "20 bin ağaçla yemyeşil bir Gaziosmanpaşa" kampanyası çerçevesinde 20 bin ağacın dikimine başladı.

Kampanyanın açılış törenine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol birlikte katıldı.

"20 bin ağaçla yemyeşil Gaziosmanpaşa" kampanyası Gaziosmanpaşa Gazi Ticaret Lisesi bahçesinde yapıldı. Öğrencilerin ve Gaziosmanpaşalılar’ın büyük ilgi gösterdiği törende, Cemal Gürsel İlköğretim Okulu’nun minik öğrencilerinden oluşan Rumeli Halk Oyunları ekibi bir gösteri yaptı.

Öğrencilerin gösterisinin ardından kürsüye gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Gaziosmanpaşa’nın geleceğe hazırlandığını, bu hazırlığını yaparken de çevreyi unutmadığını söyledi.

Başkan Erol, ağaçlandırma kampanyalarının birbirini izleyeceğinin müjdesini verirken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2005 Salı 15:36:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?