24
Mayıs
2024
Cuma
GAZİOSMANPAŞA - İSTANBUL

GOP'ta 19 Mayıs coşkusu

Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda biraraya gelen GOP’lular, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Gaziosmanpaşa’da coşku içinde kutlandı. Gaziosmanpaşa Stadyumu’nu dolduran yüzlerce Gaziosmanpaşalı, öğrencilerin yeşil saha üzerinde gerçekleştirdiği vals gösterisinden halkoyunları gösterilerine, jimnastikten çeşitli animasyon gösterilerine kadar birbirinden güzel çalışmalarını izledi.

Şiirlerin okunmasıyla başlayarak gösterilerle süren kutlama programı, Gaziosmanpaşalılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

GOP Stadyumu’nda saat 10.00’da başlayan töreni GOP Kaymakamı Selman Yenigün, GOP Garnizon Komutanı Albay Yücel Mersin, GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ile ilçenin üst düzey bürokratları da izledi. GOP Milli Eğitim İlçe Müdürü Ahmet Hacıoğlu’nun açılış konuşmasının ardından törenlere geçildi.

Öğrencilerin okuduğu şiirler zaman zaman duygulu anlar yaşanmasına yol açarken, 19 Mayıs coşkusu Gaziosmanpaşa’daki okullar arasında gerçekleştirilen sportif karşılaşmalarda dereceye giren öğrencilerin madalya ve kupalarını alırken doruğa çıktı. Başta Kaymakam Yenigün ve Belediye Başkanı Erol olmak üzere ilçe yöneticileri, öğrencilere madalya ve kupalarını verdi.

Resmi geçit töreninin ardından ise ilk olarak karma vals grubunun gösterisi izlendi. Yeşil saha üzerinde birbirinden güzel giysilerle dans eden öğrenciler GOP’lulardan büyük alkış aldı. Daha sonra ise halkoyunları ve jimnastik gösterilerine geçildi. Stadyumu dolduran yüzlerce Gaziosmanpaşalı, zaman zaman Onuncu Yıl Marşı eşliğinde gerçekleştirilen jimnastik gösterilerini izledi. Coşku ve gururun birarada yaşandığı 19 Mayıs törenleri, stadyuma başlarken hakim olan duygularla sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2005 Perşembe 15:29:15
Güncelleme :22 Mayıs 2005 Pazar 15:44:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?