18
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİOSMANPAŞA - İSTANBUL

GOP'ta anneler günü kermesi

Gaziosmanpaşa (GOP) Belediyesi Hanımlar Masası tarafından 8 Mayıs Anneler Günü için düzenlenen kermes, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş ile Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol tarafından açıldı.

Açılıştan sonra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş ile Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol kermes alanını gezerek sembolik alışverişlerde bulundu. GOP Belediyesi önünde düzenlenen ve 3 gün süreyle açık kalacak kermeste, hanımların el emeği göz nurlarıyla hazırladıkları, başta el işlemeleri olmak üzere çeşitli aksesuarlar ve giysilerle, kendi elleriyle hazırladıkları pasta, kek ve börekleri satışa sunuldu.

Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Hanımlar Masası tarafından hazırlanan hediyelik ürünlerin hepsinin birbirinden değerli olduğunu, belediyeciliğin klasik anlamda sadece yol ve asfalt yapmak olmadığını belirterek, "Bu tür kermeslerin sık sık düzenlenmesi için belediye başkanı olarak her türlü katkıyı yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş ve beraberindekiler, Gaziosmanpaşa Belediye binasını gezerek personelin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2005 Perşembe 16:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?