20
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİOSMANPAŞA - İSTANBUL

İstanbul-G.O Paşa: Başkan Erol: Projeleri hemen hayata geçireceğiz

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, zaman kaybetmeden, seçim öncesi projelerini hayata geçireceklerini kaydetti.

Belediye Binası'ndaki devir teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Gaziosmanpaşa halkının hakettiği bir ilçeye en kısa zamanda kavuşacağını söyledi.

Seçim öncesi projelerini vakit geçirmeden hayata geçireceklerinin altını çizen Erol, "Bundan sonra kendi kendimizle yarışacağız. Çünkü Gaziosmanpaşa İstanbul’un en büyük ilçesi olmasının yanı sıra, sosyal yapısı, farklı bölgelerden göç eden insan mozaiği ile başlı başına bir kültür kenti olmak zorundadır. Hep söylediğimiz gibi, Gaziosmanpaşalılara hizmet ettiğimizde sadece İstanbul’a değil, Türkiye’ye hizmet etmiş olacağız" diye konuştu.

Erol, şöyle devam etti.

"Paşa kulemiz tamamlandığında Gaziosmanpaşa’nın simgesi olacak. Açılacak Uluslar arası Fuar ve Kongre Merkezi, ilçemizin aynası konumuna gelecek. Eğitim alanında her türlü organizasyonda Belediyemiz öncü ve işbirliğine açık bir anlayış izleyecek. Şu an alt yapısını oluşturmakta olduğumuz Kent Bilgi Sistemi ile her Gaziosmanpaşalı, Gaziosmanpaşa’nın her sokağı, her binası kayıt altına alınacak. Gerek vergi kaçaklarının önlenmesi, gerekse ilçemizin tanıtımı açısından bu önemli bir çalışma olacaktır. İleriki dönemlerde ayrıntılarını da sizinle paylaşacağımız bu proje ile vatandaşlarımızın günlük hayatını biraz daha kolaylaştırmayı, onları bürokrasiden kurtarmayı hedefliyoruz. Her şey daha güzel ve daha yaşanabilir bir Gaziosmanpaşa için. İnancımız sonsuzdur ki Gaziosmanpaşa’yı güzel günler bekliyor”

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2004 Cuma 15:47:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?