25
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİOSMANPAŞA - İSTANBUL

Suç makinesi firari asker yakalandı

SUÇ MAKİNESİ ASKER KAÇAĞI YAKALANDI

Askerden kaçıp İstanbul'da bir yıl içinde çok sayıda suça karışan ve hakkında 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, saklandığı evinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 2009 yılında Ordu'daki askeri birliğinden firar ederek İstanbul'a gelen Taner Y. (23), son bir yılda gasp, hırsızlık, uyuşturucu madde ticareti, sahte para ve sahte kimlik beyanı gibi çok sayıda suça karıştı. Sahte para suçundan hakkında 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, Esenyurt'ta 2 kez üzerinde sahte kimlikle uyuşturucu ticareti yaparken yakalanıp, hakkında işlem yapıldı. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, suç makinesi

Taner Y.'yi yakalamak için bir süre önce takip başlattı. 5 ayrı suçtan 13 sabıkası bulunan zanlı, fiziki takip sonrası Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi'nde saklandığı evinde yakalandı.

Gözaltına alınan Taner Y., ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Rahat tavırları ile dikkat çeken zanlı, "Neden gözaltına alındınız?" diye soran basın mensuplarına, "Havadan sudan şeyler" yanıtını verdi. Şubeden çıkartılan zanlı, araca bindirilerek adliyeye götürüldü.

SUÇ MAKİNESİ ASKER KAÇAĞI YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 10:21:01
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 14:21:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?