18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNGÖREN - GÜNGÖREN - İSTANBUL

İşçilere yüzde 12 zam

GÜNGÖREN BELEDİYESİ'NDEN İŞÇİLERE YÜZDE 12 ZAM

Güngören Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası arasında 150 belediye işçisini kapsayan toplu sözleşmesi imzalandı. İşçilere yüzde 12 zam verildi.

Toplu iş sözleşmesi imza töreni Güngören Belediyesi Cevizlik Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Törene Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve Hizmet-İş Sendikası 1 No'lu Başkanı İbrahim Güleş ile belediye işçileri katıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Karaman, "Çalışanlarımızla birlikte enflasyonu da baz alarak iyileştirmeler yaptık. Bununla birlikte toplu sözleşme imzaladık. Büyükşehir Belediyesi'ni örnek alarak yüzde 12 artış yaptık. Sosyal haklarla birlikte yeni bir ödenek çıkardık"

dedi.

Diğer belediyelerden farklı olarak işçilere bayram yardımı yaptıklarını da ifade eden Karaman, "Onlarda da artış yüzde 16 civarında oldu. İyi bir sözleşme yaptığımıza inanıyoruz. Diğer belediyelerden farklı olarak Kurban Bayramı yardımı sadece bizde var. İşçilerimizin paralarını bayramdan önce ödeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Şakir Yücel Karaman ve Hizmet-İş Sendikası 1 No'lu Başkanı İbrahim Güleş arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi gereği belediye işçileri, yüzde 12 zam ve bayram ikramiyesi ile birlikte bu ay fazladan 1000 TL para alacak.

GÜNGÖREN BELEDİYESİ'NDEN İŞÇİLERE YÜZDE 12 ZAM
GÜNGÖREN BELEDİYESİ'NDEN İŞÇİLERE YÜZDE 12 ZAM
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 17:20:03
Güncelleme :20 Eylül 2010 Pazartesi 00:00:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?