18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNGÖREN - GÜNGÖREN - İSTANBUL

Kar maskeli kuyumcu soygunu

Güngören'de silahlı ve kar maskeli 3 kişi, bir kuyumcuyu soydu. İşyerinden 30 bin TL değerindeki altınları alan soyguncular, çevreye gelişi güzel ateş açtıktan sonra kayıplara karıştı.

Olay, İnönü Caddesi No: 88 üzerinde yer alan Velioğlu Kuyumculuk adlı işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 18.00 sıralarında kuyumcuya gelen silahlı ve kar maskeli 3 kişi, işyeri sahibi Mustafa Velioğlu'nu silah tehdidiyle etkisiz hale getirdi. Ardından vitrinde bulunan 30 bin TL değerindeki altınları alan soyguncular, işyerinin camlarına ve çevreye gelişi güzel ateş açtı. Yaşanan kargaşadan faydalanan soyguncular, olay yerinden yaya olarak kaçtı. İşyeri sahibi Mustafa Velioğlu, durumu

hemen polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis çevrede arama çalışmaları başlatırken, işyerinde bulunan güvenlik kamera görüntüleri de inceleme altına alındı.

Cadde üzerinde işyeri bulunan esnaflardan Veysel Şahin, "Biz olayı duyar duymaz dışarı çıktık. Fakat şahısların ellerinde silahlar vardı. Bir şey yapamayınca kaçmak zorunda kaldık. Şahıslar çevreye ateş açarak kaçtılar. Bildiğimiz kadarıyla yaralı kimse yokmuş. Soyguncuların ne kadar altın çaldıklarını da bilmiyoruz" diye konuştu.

Polis ekipleri, soyguncuların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 19:41:02
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 13:23:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?