6
Mayıs
2024
Pazertesi
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

The Green Park Hotels Bostancı

Eşsiz Adalar manzarasının yanı sıra, renkli gece yaşantısıyla dikkat çeken ve Bağdat Caddesi’yle ünlü Bostancı’da yer alan The Green Park Hotel Bostancı, kaliteli hizmeti ve güler yüzlü çalışanları ile bir kez daha ziyaret etmekten keyif alacağınız bir mekân. İstanbul’un Anadolu Yakası, 2003 yılında beş yıldızlı otel hizmetiyle The Green Park Hotel Bostancı’da tanıştı. Büyük ve canlı ticaret merkezlerinin ortasında
bulunan The Green Park Hotel Bostancı, İstanbul’un Anadolu Yakasının ilk ve tek beş yıldızlı oteli olmasının yanı sıra, 13 toplantı salonuyla her türlü toplantı organizasyonu için verdiği hizmetle de kongre turizminde farklılığını ortaya koyuyor. 
Açık yüzme havuzu, sauna, buhar odası ve tabii ki geleneksel Türk Hamamından oluşan Sağlık Kulübümüzde ise ruhunuzu ve bedeninizi stresten arındırdıktan sonra bulunduğunuz bu eşsiz şehri keşfetmeye başlayın.
Jimnastik Salonu
Buhar Odası
Jakuzi
Türk Hamamı
Güzellik Merkezi
Sauna
Masa Tenisi
Kuaför
Masaj
Açık Yüzme Havuzu

İlgili Kişi :
Adres1 :Ali Nihat Tarlan Caddesi Ertaş Sokak No:16 İçerenköy-Bostancı-Kadıköy
Adres2 :
Posta Kodu :81120
Telefon :+90 216 573 30 30
Faks :+90 216 573 60 60
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.