18
Mayıs
2024
Cumartesi
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Belediye otobüsünde kanlı tartışma

Kozyatağı’nda belediye otobüsüyle işe gitmek isteyen İETT şoförü, durakta tartıştığı kişiler tarafından otobüsün içinde bacağından bıçakla yaralandı.

Kozyatağı Nevin üstgeçit durağında işe gitmek için otobüs bekleyen Mustafa Kumbar (40), Üsküdar-Pendik arasında 16A numaralı arkadaşının kullandığı belediye otobüsüne binerken kendisiyle birlikte otobüse binen 3 kişiyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirlenemeyen şahıslardan biri cebindeki bıçağı çıkarıp Kumbar’ı bacağından yaraladı. Olaydan sona şahıslar yaya olarak kaçarken, Kumbar yaralı bir halde ambulans beklemeye başladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kumbar’ı otobüsün içinden çıkarıp ambulansa bindirerek Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırdı.

Arkadaşının yaralandığı otobüsü kullanan otobüs şoförü Ali Koçak da, "3 kişi Mustafa Kumbar ile tartışmaya başladı. Daha sonra biri Kumbar’ı bacağından yaraladı. Ne için tartıştıklarını ben de anlayamadım" dedi.

Polis yaralama olayını gerçekleştirdikten sona kaçan 3 kişiyi eşkalleri doğrultusunda arama çalışmalarını başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2005 Pazartesi 15:01:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?