18
Mayıs
2024
Cumartesi
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Çok konuştum beni ondan attı

Kadıköy’de, yol kenarında yaralı bulunan Tuğba, kavga ettiği sevgilisi tarafından hareket halindeki araçtan atıldığını söyledi.

İstanbul’da otomobilde tartıştığı sevgilisi tarafından dövülerek araçtan atılan Tuğba Özel yol kenarında vatandaşlar tarafından bulundu. Genç kız hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay Kadıköy’de E-5 karayolu Yenisahra mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre sevgilisi ile gezmeye çıkan 20 yaşındaki Tuğba Özel bir süre sonra genç adamla tartışmaya başladı. Bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sırasında Tuğba’yı yumruklayan sevgilisi beklenmedik bir anda aracın kapısını açıp genç kızı dışarı itti.

SEVGİLİSİ HIZLA UZAKLAŞTI
Sevgilisi olay yerinden uzaklaşırken genç kız yere çarpmanın etkisiyle yol kenarına yığılıp kaldı. Genç kızı fark eden sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, Özel’i hastaneye kaldırmak üzere hemen ambulans çağırdı. Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırılan genç kız hastanede tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan ve sevgilisinin adını vermeyen Tuğba Özel, başından geçenleri şöyle anlattı: "Otomobilde arkadaşımla tartıştık. Tartışma sırasında ona cevap verince, sinirlenip beni dövmeye başladı. Daha sonra hareket halindeki otomobilden aşağı attı." Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Sabah Gazetesi
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2004 Çarşamba 10:37:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?