24
Mayıs
2024
Cuma
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Dalgın sürücü ölümden döndü

Acıbadem’de kasası açık unutulan kamyonun köprüye çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. 34 EJR 25 plakalı kamyonuyla E-5’ten Göztepe istikametine giden Dilaver Konak (44), kamyonun kasasını açık unutunca ölümden döndü.

Seyir halindeki kamyonun sonuna kadar açık olan kasası, büyük bir gürültüyle Acıbadem Köprüsü’ne çarptı. Kamyonun kasası köprüye asılı kalırken, ön kısım da havaya kalktı.

Kazada aracın ön tarafı büyük hasar görürken, şoför Dilaver Konak ile yanında bulunan arkadaşı Yaşar Demir (47) yaralandı. Olay yerine gelen vatandaşlar, durdurdukları bir belediye otobüsünün üzerine çıkarak yaralıları kurtardı. Yaralılar daha sonra Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan yaralılardan Dilaver Konak, kazanın nasıl olduğuyla ilgili soruya "Kasayı açık unuttum" şeklinde yanıt verdi. Kazayı gören İlhan Ünlü adlı vatandaş ise, "Köprünün üzerinde bizim işyerimiz vardı. Kamyonun, kasası açık şekilde geldiğini gördük. Büyük bir gürültüyle köprüye çarptı. Çapmanın etkisiyle aracın ön tarafı köprünün üst tarafına çarptı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2005 Perşembe 16:04:59
Güncelleme :19 Mayıs 2005 Perşembe 16:07:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?